rubrik ?

haha hej allehoppa ;) sitter här i soffan och tar de lungt. vaknade halv åtta , sen kolla jag på film i typ fem minuter? sen somnade om. sen vaknade jag halv nio av att elias ringde, haha okej. hm, idag är de fredag, yeeej! okej kul med helg igen. och om typ ca tre veckor e de påsklov, sen sommarlov. gud vad tiden går fort. hm. idag då .. emma kommer hem t mig efter hon slutat vid ett - halv två. sen fixar vi oss och typ äter . hon har nog inte ätit på hela dagen man tro som vanligt . haha a. men sen typ åker vi t sumpan och träffas anna . och sen så händer de lite saker , hm inte vbet jag. aja. lägger inte in en bild på mig just nu hur jag ser ut. måste fixa mig och så. aa. men ni får nöja er me en annan bild som togs igår . juuuste och igår sajag att jag skulle lähgga in en bild och blogga mera. men man skulle endå inte se hur de blev. dsom ni får se idag när jag fixat mig .


haha , ?

skriv ditt namn med lillfingret; jouline
skriv ditt namn med armbågen; jlopjl,kjin fr
skriv ditt namn med pannan; jhhgftvhgjgb
skriv ditt namn med foten; hjiiouykklhibnbe
skriv ditt namn med näsan; jouline
skriv ditt namn med hälen: hyhgggvbbgfdfrer
skriv ditt namn med tungan: jouline
skriv ditt namn med örat: ö,,.,njnjjggh

haha jätte bra -.- men de flästa :)


färga håret ;)

shuu allahoppa, kom hem för typ en timme sen. var i solna c och träffa mamma och hennes barndomsvän typ . haha vi fikade . sen efter gick vi t h&m och köpte hår färg. måste färga om mit¨t hår. haha. ska faktist göra de själv nu, får man se hur de blir :o. mm juste när jag skulle åka hem fårn solna c tog jag tb ovch bytte i tc. och så gick inte tunnelbanan ända t bergshamra, de var nått fel på vagnen. -.- så jag fick åka tbx t solna c och ta bussen där. tragiskt nog. men nu så ska jag dra och färga håret. puss, slänger in en bild ;)

haha ja , hår färgen och ja. haha ?! -.-

dagens :)

hihi ja , här e två bilder som jag sa, nu måste jag jalla mig iväg och åka t mamma . Puss :*
     

torsdag

godmorgon, sitter här och kollar på top model,haha. vaknade strax innan nio . Elias ringde mig där efter haha. hm.. idag är jag hemma från skolan återigen. och imorgon också fakiskt ;o .. ska möta mamma någonstans , sen äta lunch med hon. ï helgen ska emma och anna sova hos mig kanske . sen vill jag träffa elias kaske . vem vet vad som händer. men nu ska ja nog fäta frukost och sen fixa mig. jag lägger in en bild påmig senare. en annan bild blir de nu iaf :)

hahaha uuusssch, gammalbild på mig som
min kära mor har tagit. ser inte så himla fin ut iaf ;o

skapat blogg

shuuu, har skaffat blogg nu . hade de innan. och var inte så bra på att uppdatera. min första var www.juulin.blogg.se , sen www.gulddroppar.blogg.se , sen www.cpfel.blogg.se. haha och nu e de denna. jag vet de e inte bra namn alls..  ja , hm idag har de inte varit skola för mig , vart sjuk. har varit hemma i två dagar nu . ja, ont i halsen och huvet. inte bra. haha har bara varit inne på datan , tv och sovit . skönt skönt. imorn vet jag inte om de blir skola. ser inte å fin ut idag. men .. sjuk som sjuk.


haha ja. ni ser hur jag ser ut, trött och osminkad.
mjukisbyxer och t-shirt :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0